Parohia Frumușani - Bucurie, emoție și laudă în Duminica Tomei

În cea de-a doua Dumnică după Sfintele Paști, a Tomei, în Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Frumușani, județul Călărași, cei prezenți au putut trăi adevărate momente pline de emoție și frumusețe spirituală.  Cele două coruri ale parohiei noastre, au susținut un recital compus din cântări cu specific pascal. Și pentru că acest an, la nivel de Patriarhie Română, este dedicat și cântului popular, cea de-a doua parte a actului artistic a conținut și câteva piese populare redate de grupul coral „... și Noi”, al tinerilor enoriași. Alături de prestația lor s-au alăturat și trei prieteni voluntari, care au acompaniat la chitară și nai o parte din piese.


Toți cei prezenți s-au arătat profund mișcați de frumusețea cântului audiat, ca dar al celor ce le-au pregătit în perioada premergătoare acestui moment.


Doamna Alexandru Liliana, director al școlii Gimnaziale din localitate, prin cuvântul său, plin de aprecieri, practic s-a făcut purtător de cuvânt al tuturor celor care au asistat, evocând progresul real înregistrat în toată această perioadă de elevii, membri ai grupului coral „...și Noi”. Și pe acest considerent al unei evoluții evidente, aceasta a întărit dorința de a-și oferi totdeauna suportul ca această colaborare dintre școală și Biserică să fie una ziditoare și dătătoare de multă nădejde pentru progresul moral și cultural al tinerelor vlăstare din comunitatea noastră.


A doua zi membrii corului mic „...și Noi”, au fost răsplătiți luând parte la o deplasare care a propus vizatarea pe parcursul a două zile, a mai multor obiective de interes turistic din județele Brașov și Argeș.


Toată lucrarea aceasta a reușit ca tuturor celor implicați, să le ofere adevărate momente încărcate de emoție, bucurie, pace și bunăvoire.


 

A consemnat Preacucernicul Preot paroh, Daniel Demișcă.


Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...