Marșul pentru Viață – Fetești 2018

În ziua de sâmbătă, 24 Martie 2018, în Protopopiatul Fetești a avut loc evenimentul : „Marș pentru Viață” după următorul program:

La orele 15.00 a fost scoasă Sfânta Icoană a Bunei Vestiri din biserica Parohială „Sfânta Treime” din Fetești de către patru preoți împreună cu prapurii și ripidele. La orele 15,30-15,50 s-a săvârșit slujba de Tedeum, protos fiind Preacucernicul Părinte Munteanu Cristian Ștefan – Consilier Economic al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Între orele 15,50-16.00 PC Pr. Consilier Munteanu Cristian Ștefan – delegat din partea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a dat citire mesajului Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor cu ocazia acestui eveniment. Între orele 16.00-17,30 în incinta bisericii„Sfânta Treime” Fetești a avut loc un spectacol la care au participat Cercurile Catehetice de pe lângă parohiile : Luciu, Palatul Copiilor Fetești, Țăndărei și Săveni. Ne-am bucurat de participarea unor oficialități județene (Domnul Cătălin Grigore – vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Domnul Costel Brateș – Secretar general al PSD Ialomița), oficialități locale (Șonchereche Laurențiu– Viceprimar Municipiul Fetești, consilieri locali ai Municipiului Fetești).

Din rapoartele Șefilor de Cercuri Pastorale și a profesorilor metodiști din teritoriu, alături de personalul clerical și neclerical au fost prezenți 638 enoriași și 208 copii. Alături de cei participanți centralizați s-au mai alăturat și alte persoane din Municipiul Fetești solidari cu mesajul transmis.

Am avut parteneri media : Radio Orion Fetești, domnul Enache Viorel–fotograful evenimentului.
Se încarcă
0%
Se încarcă
se încarcă...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...