SFÂNTUL MASLU LA PAROHIA FETEȘTI GARĂ II

Cu binecuvântarea Domnului, s-a început săvârşirea slujbelor Sfântului Maslu de obşte la parohiile din cadrul Cercului Pastoral Feteşti la parohia Fetești – Gară II, în ziua de miercuri, 19 februarie 2015.

Alături de cei 11 preoţi slujitori din cuprinsul Municipiului Fetești invitați de preotul paroh Niţă Gheorghe, s-au rugat împreună şi foarte mulți credincioși din parohia aceasta și din parohiile învecinate. Ca invitat prezent din partea autorităților locale a fost domnul inginer Gheorghe Catrinoiu, primarul Municipiului Fetești.

În cuvântul său de învăţătură, părintele Victor Manolache de la parohia Fetești – Gară I a subliniat următoarele: „Elementele necesare pentru primirea binecuvântării şi vindecării sunt credinţa puternică (precum cea a femeii cananeence), smerenia adâncă (ca a lui Zaheu), îndurarea (ca a samarineanului milostiv), privegherea însoţită de fapte bune (ca a fecioarelor înţelepte), dorul de slujire a lui Dumnezeu (ca al soacrei lui Petru), stăruinţa în rugăciune (ca a femeii cannanence). Evangheliile Sfântului Maslu sunt trepte şi căi spre vindecarea omului de boală şi de moarte prin îndurarea lui Hristos către noi.”

Ziua binecuvântată s-a încheiat cu o agapă frăţească pregătită cu mult drag de doamnele din Comitetul parohial.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...