Sfântul Ierarh Nectarie binecuvintează Municipiul Feteşti

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei si Călăraşilor, Preacucernicii Preoţi Niţă Gheorghe şi Niţă Lucian de la Parohia Adormirea Maicii Domnului Feteşti Gară II, Protopopiatul Feteşti au fost în perioada 21-24 iunie 2016 în pelerinaj la mănăstirile din Grecia.

Pe parcursul acestor zile binecuvântate, aceştia s-au închinat la moaştele Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina, Sfântului Mare Mucenic Efrem cel Nou în Nea Makri, Sfântului Ioan Rusul şi ale Cuviosului David în Evia, a Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir în Tesalonic.

Odorul cel mai de preț pe care Preacucernicii Preoţi l-au primit în acest pelerinaj este o părticică din moaştele Sfântului Ierarh Nectarie, dăruită de Maica Stareţa Theodosia de la Mănăstirea Sfânta Treime din Insula Eghina.

Moaştele Sfântului Ierarh Nectarie vor fi scoase spre închinarea credincioşilor vineri, 1 iulie 2016, când se va săvârşi Taina Sfântului Maslu la Biserica Parohială cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”, din Feteşti – cartier Colonişti.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Biserica Parohială va avea următorul program liturgic:

Săvârşirea Sfintei Liturghii timp de 40 de zile, din data de 04.07.2016 începând cu orele 08.00; Taina Sfântului Maslu începând cu orele 18.00, săvârşită în fiecare zi de vineri; Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie, săvârşit în fiecare zi de sâmbătă începând cu orele 19.00. A consemnat Preot Niţă Lucian, Parohia “Adormirea Maicii Domnului”, Feteşti Gară II.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...