Bucuria Crăciunului pentru copii

Cu ocazia apropierii Marelui Praznic al Naşterii Domnului, Protopopiatul Feteşti – Biroul de Asistenţă Socială a dorit să le facă o surpriză plăcută copiilor instituţionalizaţi sau care beneficiază de servicii sociale oferite de diferite fundaţii sau Centre de Zi, de pe raza municipiului Feteşti.

Astfel, în ziua de 18 decembrie, cei 23 de copii cu dizabilităţi de la Fundaţia Trebuie – filiala Feteşti şi cei 14 copii orfani de la Casa Gabriela, au primit vizita Moşului care le-a adus daruri cu dulciuri.

Copiii au fost plăcut surprinşi de vizita acestuia, iar ca drept mulţumire i-au cântat colinde şi i-au recitat poezii.

La fel şi cei 10 copii cu autism de la Centrul de Zi ,,Lucia'' Feteşti, au primit vizita Moşului de la care au primit pachete cu dulciuri şi pe care l-au încântat cu poezii şi colinde.

În ziua de 21 decembrie, cei 11 copii beneficiari ai serviciilor sociale oferite de către Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Feteşti, pregătiţi de doamna asistent social Stanchi Laura, au pus în scenă o frumoasă piesă de teatru, numită "Naşterea Domnului".

Aceasta a fost pusă în joc în prezenţa Moşului, al celor 15 copii de la Centrul de Zi "Sfântul Nicolae" Feteşti – Oraş, care au prezentat şi ei un mic program de colinde, dar şi al unui număr de 10 beneficiari adulţi ai Biroului.

La sfârşit toţi copiii prezenţi la acţiune au primit din partea Moşului pachete cu dulciuri.

În desfăşurarea acestor acţiuni doamna asistent social a avut ca partener pe doamna profesor Goga Ancuţa, de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Feteşti, care activează ca voluntar în cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului Feteşti.

De asemenea 30 de familii nevoiaşe au primit din partea Biroului pachete cu alimente, conserve, îmbrăcăminte şi jucării, pentru a se putea bucura de Marea Sărbătoare a Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...