Taina Sfântului Maslu la Parohia Sfânta Treime – Feteşti

La Parohia Sfânta Treime din Feteşti, aparţinând Protopopiatului Feteşti din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, s-a săvârşit, miercuri , 27 martie 2013, Sfânta Liturghie a Sfântului Grigorie Dialogul, urmată de Taina Sfântului Maslu.

Cu acest prilej la invitaţia preotului paroh Păun Nicolae, a slujit un sobor de 13 preoţi din parohiile aparţinătoare Cercului Pastoral Misionar Feteşti. La această slujire, care pe lângă binefacerile aduse asupra celor bolnavi şi suferinzi, reprezintă şi un prilej de activitate misionară în parohiile Municipiului Feteşti, au fost prezenţi foarte mulţi credincioşi din acest oraş, dar şi preotese şi membri ai familiilor preoţilor slujitori.

În cuvântul de învăţătură, Preacucernicul Părinte Vădana Marian şi-a exprimat bucuria de a se afla din nou în mijlocul credincioşilor din această biserică, pentru a se ruga, împreună cu preoţii slujitori, pentru redobândirea sănătăţii de către cei bolnavi din această parohie. A subliniat importanţa pregătirii credincioşilor, în cadrul Postului Mare, pentru primirea cu bucurie a Praznicului Învierii, pregătire realizată prin sinceră pocăinţă şi prin postire.

După încheierea Sfântului Maslu preoţi împreună cu credincioşii au participat la o agapă frăţească.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...