Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiat

Miercuri, 08 aprilie 2014, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Marcel – Mihail Neacșu, Sectorul Audit.

După ce a fost cântată rugăciunea Cu noi este Dumnezeu…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Corbu Dorin, preot la parohia Bordușani a prezentat referatul Sfânta Taină a Împărtășaniei în care a expus canoanele care susțin toată practica preoților în terenul din parohii.

Preacucernicul Părinte Consilier Mihail Neacșu a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren precum și prevederile pentru organizarea Pelerinajului din data de 22 aprilie de la Slobozia.

S-au completat și adus diferite situații în scris privitoare la activitatea socială din parohii, filantropică, culturală și administrativă pentru martie 2014.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...