Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor

În fiecare an, la 40 de zile de la Sfintele Paști, Biserica Ortodoxă Română sărbătorește praznicul Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos.

Tot în această zi se aduc omagii și se săvârșesc slujbe de pomenire pentru toți eroii români căzuți pe toate câmpurile de luptă pentru apărarea și întregirea neamului românesc.

Cu această ocazie, la monumentul eroilor din Parcul Central din municipiul Fetești a avut loc slujba de comemorare a eroilor neamului românesc săvârșită de către Preacucernicul Pr. Dan Iliescu de la Capela Unității Militare Bărăganu, preacucernicul Pr. Iliescu Neagu de la parohia Fetești Oraș, preacucernicul Preot Buliga Gabriel de la parohia Fetești-Buliga, Preacucernicul Preot Niță Gheorghe de la parohia Fetești Gară II, preacucernicul Preot Păun Mihail de la parohia Sfânta Treime Fetești, preacucernicul Preot Argatu Iulian de la parohia Sfântul Ilie Fetești și preacucernicul Preot Petre Nicolaede la parohia Sfântul Ilie Fetești.

La acest eveniment au fost prezente și autoritățile locale în frunte cu domnul primar al Municipiului Fetești, domnul ing. Gheorghe Catrinoiu, care a rostit un discurs despre importanța acestei zile pentru poporul românesc.

La sfârșitul evenimentului autoritățile locale, reprezentanți ai Forțelor Armate Române, elevi însoțiți de cadrele didactice au depus coroane de flori în cinstea eroilor căzuți pe câmpurile de luptă.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...