Copilărie minunată în cadrul Protopopiatului Fetești

Ziua copilului este un bun prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi copiii.

În acest context, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, a organizat în data de 03 iunie 2014 la sediul său, o activitate de socializare pentru copiii beneficiari de servicii sociale.

La activitate au participat un număr de 6 copii, proveniți din familii aflate în situații de dificultate, doamna psihopedagog Ciucă Nicoleta de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești.

În cadrul activității, copiii au vizionat filme de desen animat, precum și o prezentare în programul Power Point a istoricului Zilei Internaționale de 1 Iunie.

Copiii au cântat împreună, s-au jucat cu baloane, au socializat, iar la sfârșit au primit din partea Biroului de Asistență Socială un tort festiv.

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copii trebuie să fie unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

A consemnat asistent social Stanchi Laura-Alina-Protopopiatul Fetești
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...