O excursie de neuitat…

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești, în colaborare cu Birourile de Asistență Socială din cadrul Protopopiatelor Urziceni și Slobozia, au organizat, în data de 26.08.2014, o excursie de neuitat în județul Buzău, pentru 36 de copii beneficiari de servicii sociale.

Astfel, au fost vizitate următoarele obiective turistice și religioase: Vulcanii Noroioși, care oferă un spectacol unic al naturii prin erupțiile de gaze din interiorul pământului, Mănăstirea Ciloanu, Tabăra de sculptură Măgura și Catedrala Arhiepiscopală din Buzău.

La mănăstirea Ciolanu copii au vizitat muzeul mănăstirii unde au admirat obiecte de cult și icoane foarte vechi, carte bisericească și manuscrise de muzică psaltică.

Excursia s-a încheiat cu un popas la restaurantul McDonald’s din Municipiul Buzău, unde copii au mâncat, s-au jucat și s-au bucurat de surprizele pe care le-au pregătit pentru ei reprezentanții restaurantului.

Toții copii au fost foarte încântați de toate obiectivele pe care le-au vizitat, au legat noi prietenii, au socializat și s-au bucurat împreună de o frumoasă zi de vară.

Excursia a fost organizată la inițiativa Sectorului Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, prin doamna consilier Popescu Eugenia.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA-Protopopiatul Fetești
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...