Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 13 ianuarie 2015, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacuviosul Părinte Vicar Rafail Mît, care a transmit celor prezenți binecuvântarea Preasfinției Sale și căldurosul La Mulți Ani!

După ce a fost cântat troparul Botezului Domnului: În Iordan…, preacucernicul părinte Ionuț Costinel Voicu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. Acestea au fost discutate și explicate fiecăruia în parte pentru o mai bună implementare în teren.

Preacuviosul Părinte Rafail Mîț, Vicarul Administrativ al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a adus completări și sfaturi pentru preoții prezenți în vederea contracarării prozelitismului sectar tot mai prezent în comunitățile parohiale. S-au dat exemple concrete și reale întâlnite și s-au stabilit metode de rezolvare a acestor evenimente. Preoții au fost îndemnați ca prin tact pastoral și studiu în domeniu să salveze suflete aflate în pragul lepădării de credința străbună.

S-au completat și adus diferite situații în scris privitoare la activitatea socială din parohii, filantropică, culturală și administrativă pentru luna decembrie 2014 și s-au stabilit aspectele privitoare la perioada următoare.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu troparul Botezului Domnului.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...