10 februarie 2015 – Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 10 februarie 2015, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Ioan Florea, Sectorul Economic.

După ce a fost cântată rugăciunea Binecuvântat ești Hristoase…, preacucernicul părinte Ionuț Voicu, Protopop de Fetești, a dat cuvântul părintelui Năstase Valentin de la parohia „Sfântul Nicolae” – Făcăeni, care a prezentat referatul cu tema „Misiunea preotului în parohie”.

Părintele Protopop a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul Părinte Consilier Ioan Florea a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren precum și completare a situațiilor pentru anul 2015.

Domnul inginer Eremia Saru a adus lămuriri referitoare la situațiile în caz de urgență, modalitatea de acționare și persoanele care trebuie implicate în asemenea moment, precum și necesarul de documente pentru întocmirea dosarelor în domeniu.

S-au completat și adus diferite situații privitoare la activitatea social, filantropică, culturală și administrativă pentru parohii.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...