,,Eu am fost voluntar!’’

Miercuri, 13 mai 2015, la sediul Protopopiatului Fetești, a avut loc acţiunea : ,,Eu am fost voluntar!’’.

La acțiune au participat elevi și cadre didactice de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești și Liceul Teoretic Carol I Fetești.

În cadrul acestei activități, desfășurată în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului 2015 (11-15.05.2015), doamna asistent social Stanchi Laura din cadrul Protopopiatului Fetești a pregătit o prezentare în programul Power Point, a tuturor proiectelor sociale desfășurate de Birou, în regim de voluntariat ( colecte, donații, sprijin material, ateliere de lucru), precum și modalitățile prin care tinerii din ziua de azi pot face voluntariat în sprijinul copiilor și a persoanelor aflate în diferite situații de dificultate.

După prezentare toți elevii prezenți la acțiune și-au împărtășit din experiențele pe care le-au avut în cadrul activităților de voluntariat, la care aceștia au participat.

La sfârșitul acțiunii atât elevii, cât și cadrele didactice care au participat la acțiune, dar și la derularea proiectelor de voluntariat demarate de Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Fetești, au primit diplome de voluntari.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA- Protopopiatul Fetești
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...