Seară de colinde

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu-Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biserica „Sfânta Treime” din Protopopiatul Fetești a fost gazda unei frumoase „Seri de colinde”.

În această seară minunată, ne-au colindat grupuri de colindători de la Parohiile: Movila, Săveni, Fetești-Dudești, Ștefan cel Mare și de la Școlile: „Aurel Vlaicu” Fetești, Liceul „Anghel Saligny” Fetești, Clubul Elevilor Fetești, Liceul Teoretic „Carol I” Fetești și Școala nr. 1 „Radu Vodă” Fetești.

Deschiderea concertului de colinde a fost făcută de părintele Protopop Marian Pătărlăgeanu – inițiatorul și organizatorul acestei frumoase „Seri de colinde”, care le-a vorbit celor prezenți despre apropiata Naștere a Mântuitorului nostru Iisus Hristos-Crăciunul, despre datinile și obiceiurile legate de aceasta, dar și despre păstrarea lor ca indentitate a poporului român.

„Seara de colinde” a fost prezentată de elevii Ion Gabriel și Bucur Antonela, de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești, care în anul 2015 au câștigat locurile I și III, la Concursul de oratorie creștină, organizat de Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur”, Slobozia.

În încheiere Corala „Sfântul Apostol Andrei”, a Protopopiatului Fetești, dirijată de Arhidiacon Clinciu Adrian, a oferit celor prezenți un frumos buchet de colinde.

Toți colidătorii au primit de la Moșul ce bun pachete cu dulciuri.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...