Informație distorsionată – marca Tribuna Ialomiței

În urma apariției articolului: „O biserică din Fetești, prădată de mai mulți oameni ai străzii”, publicat în ziarul Tribuna Ialomiței , de către reporterul Nicușor Dinu, în data de 31 ianuarie 2017, Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor face următoarele precizări:

Pentru informarea corectă a opiniei publice, menţionăm faptul că informaţiile relatate în articolul sus-amintit sunt prezentate într-o formă distorsionată şi au scopul de a dezinforma cititorii ziarului respectiv. Domnul Nicușor Dinu, autorul articolului a dat dovadă că nu stăpâneşte informația corectă față de evenimentul petrecut în seara zilei de 22 spre 23 ianuarie 2017.

Preacucernicul părinte Vădana Marian Parohul Parohiei „Sfinții Voievozi” Fetești Gară I (nu „Sfântul Nicolae” cum este scris în articol ) a sesizat Poliției Fetești că în dimineața zilei de 23 ianuarie 2017 a găsit un geam spart la biserica parohială. În urma anchetei s-a constatat că prin acel ochi de geam nu putea pătrunde o persoană matură. De asemeni nu s-a constatat nimic lipsă din inventarul bisericii și nici un fel de „cutie a milei aruncată în curtea bisericii din care lipseau toți banii” . Acest lucru este dovedit de procesul verbal pe care autoritățile abilitate l-au întocmit la locul faptei.

Cu mâhnire constatăm că nici măcar fotografia postată în ziar nu corespunde Bisericii Parohiei „Sfinții Voievozi” Fetești Gară I, Protopopiatul Fetești.

Dat fiind cele prezentate recomandăm domnului reporter Nicușor Dinu ca pe viitor să se informeze corect pentru materialele pe care le prezintă public.

Biroul de Presă

al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

birpresesc@yahoo.ro

[]
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...