Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 7 februarie 2017, începând cu ora 10.00 s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul Părinte Consilier Nicușor Silviu Dascălu, Sectorul Mass Media.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc …, Preacucernicul Părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul părinte paroh Năstase Valentin de la parohia Făcăeni a susținut referatul „Importanța sfeștaniei și a slujbelor de binecuvântare a caselor”.

Preacucernicul Părinte Consilier Nicușor Silviu Dascălu a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și a îndemnat preoții din protopopiat să mediatizeze toate activitățile frumoase pe care le fac în parohii.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat preacucernicul părinte Adrian Marian, Secretarul Protopopiatului Fetești
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...