Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 14 martie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul Părinte Consilier Munteanu Cristian Ștefan, Sectorul Economic.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc …, Preacucernicul Părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul Părinte Vădana Ștefan de la parohia Capelă Spital Fetești a susținut referatul Rânduieli liturgice din Postul Sfintelor Paști.

Domnul Silviu Naneș a efectuat instructajul periodic privind SSM și Prevenție ISU, doamna doctor Știucă Valentina a efectuat vizita medicală anuală a muncii, iar doamna psiholog Duțu Cerasela a testat psihologic preoții din cadrul Protopopiatului Fetești.

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimele adrese din partea Centrului Eparhial.

Preacucernicul Părinte Consilier Munteanu Cristian Ștefan a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și de buna organizare a „Marșului pentru viață” de la Fetești din data de 25.03.2017.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Preotul Adrian Marian.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...