Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

Marți, 11 aprilie 2017, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Preacucernicul Părinte Consilier Rusu Manuel, Sectorul Cultural.

După ce a fost rostită rugăciunea Împărate ceresc …, Preacucernicul Părinte Pătărlăgeanu Marian, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector și parohie în parte primite de la Centrul Eparhial. S-a adus la cunoștință faptul că s-a luat act de diferitele aspecte și probleme întâlnite în parohii.

Preacucernicul Părinte Voicu Ionuț de la parohia Gâldău a susținut referatul Rânduieli liturgice din Postul Sfintelor Paști.

Preacucernicul Părinte Consilier Rusu Manuel a adus lămuriri legate de problemele administrative ale parohiilor și de buna organizare a „Marșului pentru viață” de la Fetești din data de 25.03.2017.

Domnul Inspector Șef Bâcu Laurențiu de la ISU Ialomița a comunicat preoților din Protopopiatul Fetești noile reglementări și regulamente ISU privind normele de protecție și combatere la incendiu .

Doamna Stanchi Laura de la Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești a comunicat preoților ultimele adrese din partea Centrului Eparhial.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.

A consemnat Secretarul de Protopopiat, Preotul Adrian Marian.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...