Conferința regională din cadrul Proiectului JUSTROM

Vineri, 16 iunie 2017, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Fetești, reprezentat de doamna asistent social Stanchi Laura, a participat în calitate de invitat, la Conferința regională din cadrul Proiectului JUSTROM, la sediul Casei de Cultură din Municipiul Fetești.

Evenimentul a avut ca scop informarea partenerilor și actorilor relevanți de la nivel național despre programul pilot JUSTROM, dar și consolidarea parteneriatelor în vederea implementării cu succes a programului.

Programul are ca scop îmbunătățirea accesului la justiție al femeilor rome și urmărește să împuternicească femeile rome prin creșterea gradului de conștientizare a acestora cu privire la discriminare, mecanismele de plângere existente, modul cum acționează sistemul de justiție și instituțiile existente pentru apărarea drepturilor omului.

Cuvântul de deschidere, prezentarea proiectului național JUSTROM, precum și stadiul implementării proiectului de la nivelul județului Ialomița au fost făcute de domnii: Mădălin Morteanu-coordonator proiect și Ghiță Eugen-jurist.

În încheierea conferinței toți cei prezenți au participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri, fiecare invitat vorbind despre modul în care se implică în sprijinirea persoanelor de etnie romă.

A consemnat asistent social STANCHI LAURA-ALINA, Protopopiatul Fetești.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...