Cerc Pastoral la Parohia Dragalina din Protopopiatul Călărași

În ziua de 30 iunie 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Dragalina cu hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 3 format din preoții parohiilor Călărașii Vechi, Ceacu, Cuza Vodă, Floroaica, Dragalina, Drajna, Radu Negru, Ștefan Vodă și Vâlcelele. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Taina Sfântului Maslu.

Referent a fost preacucernicul părinte Birtașu Rafael de la parohia Ceacu, susţinând referatul cu tema „Sfântul Ioan Gură de Aur – păstor de suflete”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a punctat importanța Tainei Sfântului Maslu în viața creștinului contemporan, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/DSCN5241.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/DSCN5242.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/DSCN5245.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/DSCN5248.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/06/DSCN5250.jpg"]
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...