Cu mic, cu mare, la Izvorul Tămăduirii

Vineri, 06 mai 2016,de Sfânta Sărbătoare a Izvorului Tămăduirii, în Parohia „Nașterea MaiciiDomnului” (Cuza Vodă), enoriașii au participat, în număr mare, la slujbaoficiată de Părintele Paroh Dumitru Păduraru și Părintele Dumitru Drăghici. Ceimai mici participanți au fost copiii de grupă mică și mijlocie de la Grădinițacu program prelungit numărul 2 din Slobozia, coordonați de doamna educatoareVirginia Păduraru. În ciuda vârstei lor mici, copiii au ascultat atenți predicaPărintelui Drăghici și au dat răspunsul la creștinescul: „Hristos a înviat!”

După slujbă, toți credincioșii,inclusiv copiii, au asistat la un moment artistic-religios deosebit, susținutde Grupul de Cateheză „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, coordonat de PărinteleDumitru Drăghici și doamna profesoară Ecaterina Stroe. Tinerii au recitat, aucântat cântări specifice acestei perioade și au prezentat o scenetăreprezentând Arătarea lui Iisus celor doi ucenici - Luca și Cleopa - în drumulcătre Emaus. Scena pe care au evoluat tinerii artiști a fost chiar pridvorulbisericii, iar spectatorii s-au bucurat de spectacol în curtea plină de flori,sub soarele blând de mai.

Aceasta este doar unadintre multele bucurii oferite, cu diverse ocazii, enoriașilor de către cei doipreoți ai parohiei, în colaborare cu tinerii și copiii, cei care vor duce maideparte credința și tradițiile neamului românesc.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...