Grupul „Speranța” la Clubul de vacanță

Uneori zilele vacanței de vară par lungi, chiar monotone, copiii nu reușesc să iasă din tiparul obișnuit al plimbărilor cu rolele sau cu bicicleta. Iată că membrii grupului de cateheză „Speranța” al parohiei Cuza Vodă au organizat în luna august a anului 2016 activități diverse în cadrul Clubului de vacanță fără a fi impuse criterii de participare, membrii grupului format din elevi ai Liceului de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia, au venit cu propuneri pe care le-au transpus în fapte, precum: jocuri distractive, recreative, de sală sau în aer liber, pictură, cântece, activități practice și catehetice.

Să fii copil înseamnă să te joci, să te bucuri alături de alții, să simți libertatea de a fi tu însuți, să dai glas fericirii – acestea sunt sentimentele pe care le trăiesc elevii cu ocazia acestor activități. Jocul se îmbină armonios cu activitatea practică, astfel părintele Dumitru Drăghici a desfășurat o lecție practică prin care a învățat copiii cum să folosească mașina de tuns gazon și fiecare a participat la îngrijirea grădinii din curtea bisericii.

De asemenea, participanții învață pricesne, cântări de preamărire a Maicii Domnului, prin care se pregătesc să întâmpine sărbătoarea hramului acestui sfânt lăcaș, al cărui paroh este părintele Dumitru Păduraru.

A consemnat profesor îndrumător Ecaterina Stroe.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...