Pelerinaj în Grecia

În perioada 10-14 decembrie 2016, mai mulţi credincioşi de la Parohia Cuza Vodă cu hramul „Naşterea Maicii Domnului” – Slobozia, Protopopiatul Slobozia, cu binecuvântarea Preasfinţitului Episcop Vincenţiu, au mers într-un pelerinaj în Grecia (Insula Corfu), cu ocazia praznicului „Sfântului Ierarh Spiridon al Trimitundei (12 decembrie 2016), în timpul căruia au vizitat următoarele biserici şi mănăstiri : Sfânta Teodora, Sfântul Elefterie, Sfânta Paraschevi, Kaleopastrita şi Kasopitra.

La întoarcerea către ţară au poposit în oraşul Tesalonic şi au vizitat Catedrala unde se află Moaştele Sfântului Dimitrie şi ale Sfintei Mucenițe Anisia.

În acest pelerinaj credincioşii au avut ocazia de a se bucura duhovniceşte şi de a-şi îmbogăţi cunoştinţele cu privire la râvna de care au dat dovadă Sfinţii în această viaţă trecătoare şi care acum au devenit modele vrednice de urmat şi moştenitori în Împărăţia Cerurilor.

Deci a fost un prilej de îmbogăţire spirituală, de comunicare şi comuniune cu Dumnezeu, de relaxare şi linişte sufletească, stări de care avem nevoie în această viaţă prin respectarea poruncilor Bisericii în vederea dobândirii mântuirii.

A consemnat părintele Păduraru Dumitru, Parohia „Naşterea Maicii Domnului”- Slobozia.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...