Duminica Părinților și Copiilor în Parohia „Cuza Vodă” din Slobozia

Duminică, 02 iunie 2019, Parohia „Cuza Vodă” din Slobozia a organizat ediția a doua a „Duminicii Părinților și Copiilor”. Conform hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române numărul 629 din anul 2009, prima duminică de după data de 1 iunie este declarată „Duminica Părinților și a Copiilor”, cu acest prilej organizându-se diverse manifestări cultural-artistice pentru cei mici, dar și pentru părinți.

Astfel, această sărbătoare a debutat de dimineață cu Sfânta Liturghie în biserica parohială cu hramul „Nașterea Maicii Domnului”, în cadrul căreia copiii din grupul de cateheză „Speranța” au întreținut dialogul liturgic, iar la momentul Chinonicului au încântat enoriașii prezenți cu un buchet de pricesne și cântări pascale.

După Sfânta Liturghie, în fața bisericii, grupul „Speranța” împreună cu ceilalți copii au interpretat mai multe cântece specifice vârstei copilăriei spre deliciul părinților și bunicilor, urmate de o petrecere organizată de doamnele din Comitetul parohial, petrecere de unde nu au lipsit pizza, prăjituri și băuturi răcoritoare, dar și o ședință de face-painting și jocuri coordonate de un profesionist în persoana doamnei Iulia Berciu.

Și în acest an, evenimentul s-a bucurat de un real succes în rândul celor mici, drept pentru care se cuvine  să mulțumim tuturor pentru implicare, rugându-ne ca Mântuitorul Cel Înviat să-i aibă în sfânta pază și să le dăruiască sănătate, pace și multă bucurie duhovnicească.

A consemnat Preot Dumitru Drăghici.


0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...