Activităţi extracurriculare în satul Crunți

În satul Crunţi se conturează o prietenie solidă între cadrele didactice și copilași. Chiar dacă a fost vară și foarte mulţi copii mergeau la bălăceală, au mai fost elevi care și-au dorit să facă si ceva nou.

Astfel, din dorinţa de a face și ceva nou, doamna profesoară Florentina Mocanu le dă întâlnire copiilor în fiecare duminică de la ora 14 în clădirea unde a funcţionat ani la rând școala si apoi grădiniţa. Ne este dor tuturor de strigătele, ţipetele și zbenguiala copiilor din recreaţie așa că încercăm pe cât posibil să readucem bucuria între pereţii rămași singuri.

În fiecare duminică citim ceva nou, cele 600 de cărţi din biblioteca proaspăt înfiinţată sunt răsfoite și citite de copii. După ce împărtășim noutăţile descoperite în paginile cărţilor, trecem la desen și fiecare își exprimă sentimentele, trăirile prin desen. Nu uităm nici de joaca.

Două persoane darnice care apreciază la adevărata valoare educaţia, după ce au citit pe pagina de facebook a doamnei profesoare apelul făcut, au trimis bani din care au fost achiziţionate jocuri lego și rechizite. Pe lângă banii primiţi, alte cinci persoane au trimis rechizite si ghiozdane echipate pentru preșcolari.

În acest fel, copiilor din Crunţi li s-a putut face încă o bucurie și odată cu începutul anului școlar, 17 preșcolari au primit ghiozdane complet echipate, iar școlarii au primit caiete, penare și șabloane cu harta României.

Preotul paroh Tatian Mocanu și doamna profesoară Florentina Mocanu le mulţumesc sincer tuturor celor ce le oferă sprijinul de fiecare dată, se roagă pentru ei și-L roagă pe Bunul Dumnezeu să-i învrednicească a le oferi copiilor în continuare sprijin și bucurii.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...