Ludic, inocent, frumos

Copil minunat, ai nevoie de-o zi pentru a te bucura? Ai nevoie de-o zi pentru a zâmbi? Ai nevoie doar de-o zi pentru a te juca?

Nu, clipă de clipă, viața alături de un copil înseamnă retrăirea propriei copilării, înseamnă bucurie atunci când lucruri simple ți se întâmplă, înseamnă lacrimi atunci când cu genunchii prăfuiți și loviți te întorci la sânul mamei și astepți o îmbrățișare vindecătoare de suflet mai întâi apoi de rană.

1 iunie a fost decretată Ziua Internațională a Copilului și așa cum scriam mai sus, copiii noștri nu au nevoie doar de 24 de ore pentru a se bucura de ceea ce-i înconjoară, dar și-au petrecut ziua într-un mod deosebit.

Parohia Crunți, Protopopiatul Slobozia, împreună cu membrii UNAS le-au pregătit piticilor o mică surpriză. În după amiaza zilei de 1 iunie au fost invitați la grădinița din sat. Un număr de 31 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani au răspuns invitației preotului paroh Tatian Mocanu și au cântat, au recitat poezii, s-au bucurat de poveștile românești prin difuzarea desenelor animate, au modelat plastilina.

La sfârșitul programului, toți copiii au primit jucării din partea Uniunii Naționale a Asociației Medicilor Stomatologi și din partea domnișoarei asistent social Giurcan Alexandra, iar dulciurile au fost dăruite de către familia preotului paroh.

Considerăm că fiecare zi este o zi a copilului și îi așteptăm pe micuți mereu cu brațele deschise și la activitațile extracurriculare, dar și la biserică.

Le multumim tuturor celor ce ne-au sprijinit în această frumoasă acțiune și îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să îi țină sănătoși.

A consemnat profesor Florentina Mocanu.
0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...