Cerc Pastoral la Parohia Ciocănești Sârbi din Protopopiatul Călărași

În ziua de 25 mai 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Ciocănești Sârbi cu hramul ,,Sfântul Ierarh Nicolae” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 5 format din preoții parohiilor Grădiștea, Rasa, Cunești, Bogata, Smârdan, Ciocănești Mărgineni, Ciocănești Sârbi și Andolina. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Slujba la vreme de secetă.

Referent a fost preacucernicul părinte II Oancea Marian, de la parohia Grădiștea, susţinând referatul cu tema „Rugăciunea de ploaie – istoric și aplicare”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a îndemnat pe credincioși la mai multă rugăciune şi nădejde în milostivirea lui Dumnezeu, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files//2015/05/SAM_6523.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2015/05/SAM_6525.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2015/05/SAM_6551.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files//2015/05/SAM_6562.jpg"]
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...