Copiii din Parohia Ciocănești Sârbi în excursie la munte

21 de copii dinclasele a II-a și a III-a de la Școala Ciocănești, însoțiți de două cadredidactice, au vizitat zona Brașov – Râșnov într-o excursie de trei zile înperioada 6 – 8 mai. În cele trei zile de excursie, copiii au urcat pe Tâmpa, deunde au admirat panorama orașului Brașov, au vizitat Biserica Neagră, PeșteraValea Cetății (Râșnov), Castelul Cantacuzino (Bușteni) și Muzeul CinegeticPosada.

Costurile detransport pentru copii au fost suportate de către Primăria comunei Ciocănești,în timp ce masa și cazarea au fost subvenționate din fondurile strânse laevenimentul caritabil desfășurat în 4 octombrie 2015 la Ciocănești.

La respectivuleveniment au fost prezentate două momente de dans - dansuri populare (MaciiBărăganului) și dans modern (majorete) - și a avut loc o licitație în cadrulcăreia părintele Cristian – Laurențiu Dumitru, de la Parohia Ciocănești Sârbi,a oferit 10 fotografii din colecția personală, fotografii pentru care au fostfăcute oferte de către cei prezenți în sala de spectacole a Căminului Cultural.Bucuria copiilor i-a motivat pe toți cei implicați să ia în considerareorganizarea unor evenimente asemănătoare și în viitor.

A consemnat preotCristian – Laurențiu Dumitru.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...