Armonie divină în Catedrala Episcopală din Slobozia

Sâmbătăseara slujitorii Catedralei Episcopale din Slobozia au săvârșit slujba dePriveghere, în cadrul căreia au făcut procesiune în jurul Catedralei în cinsteaSfântului Mare Mucenic Dasie, ale căror sfinte moaște se află în catedrală.

PreasfinţitulPărinte Vincenţiu a participat duminică, 20 noiembrie 2016, la Sfânta Liturghiesăvârșită la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului”, din municipiulSlobozia.

Înprima Duminică din Postul Nașterii Domnului Corul Academic „Divina Armonie” a datrăspunsurile la Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului”din Slobozia.

Încuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa a vorbit despre pericopa evanghelică abogatului care i-a rodit țarina, despre îndemnul și porunca Mântuitorului de ane îmbogăți în Dumnezeu, prin credință, nădejde și dragoste.

Încălătoria spirituală a acestui Post, să-L mărturisim pe Hristos, prin faptelenoastre, ca Dumnezeu și Mântuitor.

S-acitit Pastorala Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la Prima Duminicăa postului Nașterii Domnului din anul 2016.

Preasfinția Sa a îndemnat pe cei prezenți săofere darul lor în cadrul colectei desfășurate astăzi la Catedrala Episcopală,pentru cei aflați în încercări și suferințe, strângându-se suma de 883 lei.

Dupăterminarea Sfintei Liturghii, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu și toțicredincioșii prezenți la slujbă s-au bucurat de un recital de muzică coralămixtă, susținut de aceeași corală sub bagheta dirijorului Marius Cristian Firca.

Lasfârșitul regalului de muzică religioasă, Preasfinția Sa a felicitat CorulAcademic „Divina Armonie”, dar mai ales pe doamna profesoară Paula Ciuclea,care este ctitorul acestui grup coral.
Se încarcă
0%
Se încarcă
se încarcă...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...