Bucurie duhovnicească în parohia Eroi Oltenița

Vineri, 14 octombrie 2016, în ziua pomenirii „Sfintei Cuvioase Parascheva”, parohia „Înălțarea Domnlui” – Eroi Oltenița a îmbrăcat haine de sărbătoare întru cinstirea ocrotitoarei Bisericii din cimitirul parohial.

Sărbătoarea a început din ajunul hramului când a fost săvârșită slujba Vecerniei, a Litiei și Acatistului „Sfintei Cuvioase Parascheva” de către un sobor de preoți din municipiul Oltenița și din localitățile din jurul Olteniței, sub protia preacucernicului părinte Marian Necula, protopop al Protopopiatului Oltenița.

În ziua hramului, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu părintele protopop Marian Necula, alături de care au participat credincioşi din municipiul Oltenița și din împrejurimi, care s-au rugat pentru pace, sănătate şi mântuire.

În cuvântul de învăţătură, părintele protopop a îndemnat credincioşii prezenţi să invoce ca mijlocitori către Dumnezeu pe sfinţi şi în special pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, care sunt pururea rugători pentru noi.

Preoții parohiei au mulţumit tuturor celor prezenţi pentru implicarea în organizarea acestei sărbători.

Evenimentul s-a încheiat ca în fiecare an cu o agapă frățească pentru toți cei prezenți, la organizarea căreia au participat membrii ai Consiliului și ai Comitetului Parohial din cadrul Parohiei „Înălțarea Domnului” – Eroi Oltenița.

A consemnat părintele Ciobanu Daniel.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...