Cerc catehetic la Bueşti

Marţi, 26 februarie 2013, Biroul pentru Catehizare al Protopopiatului Slobozia a programat cercul catehetic care a fost organizat la Parohia Bueşti de către preotul paroh Stan Constantin.

La această cateheză au participat 16 copii din parohie cu vârste între 9 şi 12 ani, iar ca asistenţi părintele Pătraşcu Constantin inspector pentru catehizarea parohială în cadrul Episcopiei şi Călăraşilor, părintele Oancea Alexandru responsabil pentru catehizare la nivel de protopopiat, dar şi preoţii din Cercul Pastoral numărul 2.

Tema întâlnirii a fost : ,,Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena – modele duhovniceşti”, având în vedere faptul că anul omagial 2013, declarat de Sfântul Sinod, este închinat acestor sfinţi.

Părintele Stan Constantin în colaborare cu domnul Ionel Arpăşanu, profesor de religie, au prezentat copiilor într-un mod atractiv şi interactiv tema propusă, iar copii s-au arătat nerăbdători să răspundă întrebărilor legate de conţinutul catehezei.

Ca parte practică a acestei întâlniri copiii au primit schiţe cu reprezentarea Sfintei Cruci şi a Sfinţilor Împăraţi pe care să le coloreze până la următoarea întâlnire.

Părintele Pătraşcu Constantin a felicitat copiii pentru implicare iar pe preotul îndrumător pentru buna organizare a întâlnirii.

Ora de cateheză s-a încheiat prin rostirea rugăciunii ,,Tatăl nostru” de toţi copiii care au primit din partea părintelui Oancea Alexandru câte o iconiţă având reprezentaţi pe Sfinţii Constantin şi Elena.
Se încarcă
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...