Concursul de cunoștințe religioase Lumina Credinței ediția a X-a

Acest an a fost caracterizat de o activitate intensă a elevilor Liceului de Arte „Ionel Perlea”, dar și a altor elevi de la școlile din județul Ialomița.

Pe data de 11 iunie 2015 a avut loc festivitatea de premiere a concursului de cunoștințe religioase „Lumina credinței”, organizat și inițiat de părintele profesor Matache Clementin, paroh al parohiei Amara II „Schimbarea la Față”, concurs ce a avut drept gazdă Liceul de Arte in ziua de 5 iunie.

Cu această ocazie au fost premiați si elevii Liceului de Arte cu rezultate meritorii de la olimpiada județeană de religie. Evenimentul a avut loc in sala de festivități a Liceului de Arte, în prezența inspectorului de specialitate – preot profesor Stanciu Dragoș, a domnului director, a părintelui profesor Matache Clementin, dar si a elevilor, respectiv a profesorilor îndrumători.

Începută cu o rugăciune comuna, festivitatea a încununat străduința elevilor si a profesorilor intr-o atmosferă duhovnicească plină de recunoștință si bucurie.

Pentru clasa a IV-a, a V-a și a VI-a au fost acordate cate 3 premii și câte 3 mențiuni pentru concursul „Lumina credinței”, premii ce au fost oferite de parohia Amara II „Schimbarea la Față” ca de altfel si premiile pentru elevii de la Liceul de Arte premianți la olimpiada județeana de religie in valoare de 850 lei.

Elevii au dobândit numeroase cunoștințe în urma participării la aceste concursuri și olimpiade religioase, toate acestea contribuind la dezvoltarea lor cultural-religioasă.

A consemnat Călin Andreea – Grupul de cateheza al Parohiei Amara II și elevă a Liceului de Arte.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...