Duh de rugăciune și mărturisire la Parohia Amara II

Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 1600, la Parohia Amara II, în cadrul cercului pastoral, s-a desfăşurat activitatea catehetică lunară, susținută de PC Pr. Paroh Matache Clementin având ca temă „Familia creștină, biserica mică”.

Cu prilejul acestei întâlniri a fost oficiată slujba Vecerniei Mari unită cu Litia în cinstea pomenirii Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, apoi a urmat slujba de sfinţire a Aghesmei Mici.

La întrunire au luat parte toţi preoţii din cercul pastoral numărul 9, alți preoți invitați ai parohiei, oficialități locale, membrii consiliului parohial, 23 de tineri din grupul de cateheză, credincioşi ai parohiei şi oaspeţi ai staţiunii Amara.

Răspunsurile la strană au fost susţinute de tinerii grupului de cateheză al Parohiei împreună cu credincioşii prezenți la slujbă.

După oficierea slujbei, PC Pr. Paroh Matache Clementin, le-a vorbit celor prezenţi, despre viaţa de familie întemeiată cu binecuvântarea lui Dumnezeu, prin biserică, adresând totodată îndemnul de a urma, cu dragoste şi răbdare, calea cea dreaptă a credinței, în vederea mântuirii sufletului.

Această întrunire s-a încheiat cu un recital de cântări bisericeşti, susținut de tinerii din grupul de cateheză, menite să întărească îndemnul adresat fiecărui credincios de a lua parte activ la viaţa Bisericii.

A consemnat preot Alexandru Oancea
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...