Cerc Pastoral la Parohia Alexandru Odobescu din Protopopiatul Călărași

În ziua de 28 mai 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Alexandru Odobescu cu hramul ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 7 format din preoții parohiilor Alexandru Odobescu, Gălățui, Independența, Mihai Viteazul, Nicolae Bălcescu, Potcoava, Vișinii și Vlad Țepeș. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Taina Sfântului Maslu.

Referent a fost preacucernicul părinte II Noapteș Daniel, de la parohia Independența, susţinând referatul cu tema „Misiunea Bisericii într-o societate tot mai secularizată”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a punctat importanța Tainei Sfântului Maslu în viața creștinului contemporan, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/05/DSCN5098.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/05/DSCN5103.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/2015/05/DSCN5117.jpg"]
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...