Credincioşi din parohiile Alexandru Odobescu şi Independenţa în pelerinaj

Într-o frumoasă și călduroasă zi de toamnă de 8 octombrie 2018, la propunerea credincioșilor din parohiile Alexandru Odobescu și Independența am pornit într-un scurt pelerinaj la mânăstirile din zona Dobrogei.

Credincioșii au fost însoțiți de preacucernicul părinte paroh Luca Sofian de la Parohia Alexandru Odobescu și de preacucernicul părinte Noapteș Dănuț, preot II la Parohia Independența.

Dintre obiectivele vizitate amintim Mânăstirea Dervent, Mânăstirea Lipnița - Sfântul Ioan Botezătorul, Mânăstirea Sfântul Gherman din Dobrogea, Mânăstirea Strunga și am încheiat cu Mânăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei.

Cei șaptezeci de enoriași care ne-au însoțit au fost foarte bucuroși că au descoperit aceste locuri frumoase de rugăciune, locuri unde odinioară au trăit și propovăduit Sfântul Apostol Andrei Ocrotitorul României și mai apoi alți sfinți mucenici care au sfințit pământul țării noastre cu sângele lor pentru a apăra credința strămoșească.

Ne-am întors cu toții mai întăriți sufletește și am promis fiecare că ne vom strădui în acest an când sărbătorim  și centenarul Marii Uniri să nu dezamăgim pe cei ce și-au dat viața pentru credință și neam și le vom cinsti memoria așa cum se cuvine cu mai multă rugăciune și mai multe fapte bune.

A consemnat părintele Dănuț Noapteș, preot II la Parohia Independența din Protopopiatul Călărași.Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...