Articole

Colinde, colinde …

23 Dec 2014
02:57
Grupul de colindători din cadrul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate (CCSFAD) a adus vestea cea bună a Naşterii Domnului tuturor ostenitorilor Centrului Eparhial, marţi, 23 decembrie 2014.

Cei 36 de copii, însoţiţi de voluntarii Centrului, au interpretat 6 colinde specifice sărbătorilor de iarnă: Deschide uşa creştine, A venit, a venit iarna!, Săniuţa fuge, Moş Crăciun cu plete dalbe, Domn, Domn să-nălţăm! şi O, brad frumos.

Fiecare copil a primit daruri din partea Preasfinţitului Părintelui VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor.

În a doua parte a activităţii Colinde, colinde …, copiii şi-au colindat părinţii care i-au însoţit, în incinta Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, unde a fost împodobit şi bradul de Crăciun. Bucuria Marelui Praznic, vestită de către copii, a adus tuturor celor prezenţi lumină şi pace.

La finalul activităţii, copiii au fost îndrumaţi să meargă la biserică, unde se vor spovedi şi împărtăşi şi vor participa la slujba de Crăciun. Fiecare copil a primit daruri de Crăciun (shoe box) şi pachete cu alimente de bază pentru sărbătorile de iarnă.