Articole

Premieră online – Transmisiuni video live din 3 locații diferite…

10 Nov 2014
11:28
Duminica, 9 noiembrie 2014, începând cu ora 8:00, Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe a transmis video în direct, FullHD, Sfânta Liturghie arhierească săvârșită de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, în Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia.

Simultan, în playerul aflat pe pagina Home a agenției și pe paginile articolelor, dar și pe toate site-urile rețelei Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, vizitatorii noștri au putut urmări SIMULTAN, alte două transmisiuni live: Urziceni și București (vizitatorii au avut si au la dispoziție, active, opțiunile: Canal 1, Canal 2, Canal 3).

Astfel Rețeaua TV Lăcașuri Ortodoxe și Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor s-a bucurat de un eveniment în premieră: transmisiune simultană pe 3 canale de televiziune separate. Între acestea, se numără și surpriza specială: transmisiunea în direct ocazionată de sărbătoarea Sfântului Ierarh Taumaturg Nectarie, hram al Catedralei din Urziceni, acolo unde credincioșii s-au închinat la moaștele sfântului - în ultima lună așezate spre închinare într-o nouă raclă. Toate cele trei transmisiuni efectuate de Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe au fost preluate și pot fi urmărite și în rețeaua de cablu din tara, prin intermediul postului de televiziune aparținând Trustului Eveniment: Eveniment TV. [https://www.evenimentsibiu.ro/]

ÎNREGISTRĂRILE transmisiunilor în direct efectuate până la această oră, în cadrul evenimentelor ocazionate de hramul Mănăstirii Sfinților Voievozi din Slobozia și cu ocazia primirii Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Mănăstirea Bujoreni – Schitul Măgarului, pot fi vizionate in programul TV Lăcașuri Ortodoxe, în toate paginile Agenției de știri Lăcașuri Ortodoxe și ale rețelei informaționale a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro/] , www.manastireaslobozia.ro [https://www.manastireaslobozia.ro/] s.a.)

Vezi mai mult, aici! [https://www.lonews.ro/press-office/promo/16499-stiri-surprize-in-direct-de-sfantul-nectarie-eveniment-in-premiera-transmisiuni-live-simultan-din-3-locatii-diferite.html]