Articole

PAROHIA SFANTA ANASTASIA – CALARASI SI-A LANSAT SITE-UL PAROHIAL

23 May 2014
09:13
Astazi, 23 mai 2014, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Episcop Vincentiu, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Sfanta Anastasia [https://parohiasfanastasia.ro/] , situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Calarasi.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfanta Anastasia din Calarasi, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator.

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe site-ul nostru fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Parohia Sfanta Anastasia

23.05.2014