Articole

Burse pentru elevii Seminarului „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia

14 May 2014
12:59
Miercuri, 14 mai 2014, elevi ai Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia au fost primiţi la Centrul Eparhial de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, pentru a li se acorda bursele lunare.

Elevul Gheorghe Teodorescu, din clasa a XII-a, a mulţumit Preasfinției Sale pentru stimularea prin burse, purtarea de grijă și dezvoltarea învățământului teologic din Eparhie.

Preasfinţitul Vincenţiu a adresat un cuvânt de învăţătură elevilor, în special celor din clasa a XII-a, care cu ajutorul lui Dumnezeu şi binecuvântarea Chiriarhului locului vor urma cursurile Facultăţii de Teologie din București, şi le-a amintit că au responsabilitatea ca şi în mediul universitar să reprezinte cu cinste Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, care a pus bazele teologiei, în formarea lor viitoare.

Au fost prezenți și elevii din Eparhie, care au fost premiați la Olimpiada Națională de Religie, împreună cu profesorii lor. Preasfinția Sa i-a felicitat pe toți și le-a dăruit premii în bani și cărți.