Articole

Sărbători Pascale pentru copiii din cadrul CCSFAD

19 Apr 2014
01:22
În pragul marelui Praznic al Învierii Domnului, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, prin Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate (CCSFAD), coordonat de către Sectorul Social – Misionar, a organizat miercuri, 16 aprilie 2014, în sala multifuncțională din cadrul Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, activitatea intitulată „Sărbători pascale pentru copiii din cadrul CCSFAD”.

În cadrul acestei activități, 20 de copii beneficiari ai serviciului social, au vorbit despre Sărbătoarea Învierii Domnului și au pregătit felicitări pe care să le ofere părinților cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

La sfârșitul activității copiii prezenți au primit în dar pachete cu alimente în valoare de 1.400 lei și hăinuțe noi tricotate pentru ei și frații lor mai mici în valoare de 2.200 lei.

Cu această ocazie, mulțumim partenerilor noștri Fundația Copii în dificultate din București, elevilor Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Slobozia și credincioșilor donatori din cuprinsul Eparhiei, care au contribuit la realizarea acestei activități.