Articole

1 martie – Mărţişorul, simbol al primăverii

03 Mar 2014
12:13
Vineri, 28 februarie 2014, Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Asociația Socio – Culturală „Matei Basarab” Slobozia, a organizat o activitate în cadrul căreia au pregătit și oferit mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie.

Astfel, copiii au confecționat împreună cu voluntarii Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate și ai Asociației Socio – Culturală „Matei Basarab” Slobozia, mărțișoare pe care le-au oferit mămicilor, doamnelor învățătoare/diriginte și tuturor doamnelor angajate în cadrul Centrului Eparhial.

De asemenea, cu această ocazie au fost oferite pachete cu alimente de bază în valoare de 480 ron, familiilor ai căror copii participă la activitățile desfășurate în cadrul Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate.

Activitatea desfășurată a fost apreciată atât de copiii prezenți cât și de voluntarii celor două organizații, ca fiind o activitate educativă, instructivă și interactivă.