Articole

Preasfințitul Vincențiu a binecuvântat noua secție de Cardiologie

20 Feb 2014
03:03
Joi, 20 februarie 2014, Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu a binecuvântat lucrările de modernizare de la noua secție de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a beneficiat în ultimele 2 luni de o investiție totală de 2 milioane de lei, prin implicarea unui om de afaceri local.

Secția Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost renovată și dotată cu aparatură de ultimă generație, devenind astfel cea mai modernă secție din spital. De remarcat că lucrările s-au desfășurat în timp record, reușindu-se ca în numai 30 de zile, Secția Cardiologie să fie predată medicilor, asistentelor și pacienților. Există de acum și un nou compartiment de Terapie Intensivă.

Aceste fonduri au fost folosite și pentru dotarea cu echipamente medicale noi a secțiilor Neurologie, Neonatologie și Chirurgie.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia este un spațiu de tratare a suferințelor de tot felul. În curtea spitalului există o capelă, unde pacienții își găsesc alinare pentru bolile sufletești. Lucrările de modernizare a Spitalului Județean vor aduce un plus de siguranță medicilor, dar mai ales pacienților, care vin pentru tratarea bolilor trupești.