Articole

Colinde de Crăciun

20 Dec 2013
03:57
Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, a organizat în data de 20 decembrie 2013, activitatea de socializare cu titlul Colinde de Crăciun, la care au participat 32 de copii, beneficiari ai serviciului social Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate (CCSFAD).

În prima parte a activității, copiii au vestit Naşterea Domnului prin tradiţionalele colinde ortodoxe, Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și ostenitorilor Centrului Eparhial, colindătorii primind daruri din partea Preasfinției Sale.

În a doua parte a activității, copiii s-au reunit în Centrul Socio – Cultural Episcopul Damaschin al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în jurul bradului de Crăciun special amenajat pentru beneficiarii Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate (CCSFAD), oferind părinților prezenți un scurt spectacol de colinde.

La finalul activității, copiii au primit cutii cu cadouri (ShoeBox), iar părinții acestora au primit pachete cu alimente, pentru masa de Crăciun.