Articole

Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Fetești

17 Dec 2013
06:32
Marți, 17 decembrie 2013, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Fetești şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Neacșu Mihail, Sectorul Audit.

După ce a fost cântată rugăciunea Nașterea Ta Hristoase…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Fetești, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu a adus mulțumiri tuturor pentru organizarea sfințirii noului Sediul al Protopopiatului Fetești și s-au punctat aspectele și pregătirile ce trebuie urmate pentru anul 2014.

Preacucernicul Părinte Consilier Neacșu Mihail a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren.

În cadrul Ședinței a fost prezentat și înmânat Albumul Monografie al Protopopiatului Fetești, lucrare închinată împlinirii celor 20 de ani de la întemeierea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

S-au stabilit toate aspectele referitoare bunul mers al vizitelor pastorale cu Vestirea Nașterii Domnului și cu Botezul Satului.

S-au pus la punct etapele privitoare la alegerile parohiale și s-au colectat anexele cu membrii Adunărilor Parohiale.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.