Articole

Rugăciuni de sănătate în ajun de sărbători la parohia Reviga

12 Dec 2013
09:20
În ziua de miercuri 11 decembrie 2013, la biserica parohială din Reviga s-a întrunit Cercul Pastoral nr. 8. Un sobor de preoţi din parohiile învecinate localităţii Reviga sub protia părintelui Protopop Dumitru Drăghici au săvârșit Taina Sfântului Maslu în prezenţa unui număr impresionant de credincioşi.

Referatul cu tema „Despre post în general și postul Nașterii Domnului în special ” a fost susţinut de Preotul Dumitru Ștefan de la parohia Mircea cel Bătrân.

În cuvântul de final Părintele Protopop a subliniat importanţa postului și a rugăciunii către Maica Domnului ocrotitoarea noastră în vreme de necaz şi de neputinţe trupeşti şi sufleteşti, la acestea adăugandu-se milostenia si pregătirea, prin spovedanie si primirea Sfintei Împărtășanii, pentru trăirea autentică a sărbătorilor Nașterii Domnului, Anului Nou și Bobotezei, totodată a transmis binecuvantarea Preasfințitului Părinte Vincențiu pentru credincioșii parohiei. Apoi a felicitat pe părintele Munteanu Victor, preşedintele cercului pastoral nr. 8 pentru frumoasa organizare, apreciind în mod deosebit implicarea preotului II Dumitru Florin de la parohia Reviga.

Părintele Protopop a mulţumit preoţilor şi credincioşilor pentru rugăciunea în comun către Bunul Dumnezeu.