Articole

Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Feteşti

02 Nov 2013
11:37
Joi, 31 Octombrie 2013, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Feteşti şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Nicuşor Dascălu, Sectorul Mass Media.

După ce a fost cântată rugăciunea Binecuvântat eşti Hristoase Dumnezeul nostru…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Feteşti, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu a adus la cunoştinţă tuturor stadiul lucrărilor de la noul Sediul al Protopopiatului Feteşti şi s-au punctat aspectele şi pregătirile ce trebuie urmate până la data de 30 noiembrie 2013 când va avea loc Sfinţirea acestuia.

Preacucernicul Părinte Consilier Nicuşor Dascălu a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren precum şi rezultatul parţial la Campania ONE OF US, şi s-a prezentat situaţia colectării de semnături online, precum şi promovarea tuturor momentelor şi evenimentelor din parohii efectuate cu participarea acestora. S-au adus lămuriri referitoare la modul de redactare a documentelor trimise pentru publicare pe site-urile Episcopiei.

În cadrul Şedinţei a fost prezentat Albumul Istoric cu Însemnări din Bisericile din cadrul Judeţului Călăraşi, lucrare închinată împlinirii celor 20 de ani de la întemeierea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

S-au stabilit toate aspectele referitoare la Pelerinajul din data de 06 noiembrie 2013 cu Moaştele Sfintei Muceniţe Filofteia de la Curtea de Argeş la Slobozia. S-au punctat diverse momente din cadrul Procesiunii.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.