Articole

08 octombrie 2013 – Şedinţă administrativă lunară cu preoţii din Protopopiatul Feteşti

08 Oct 2013
08:10
Marţi, 08 Octombrie 2013, s-a desfăşurat la sediul Protopopiatului Feteşti şedinţa administrativă lunară a preoţilor. În cadrul acestei şedinţe a participat ca delegat din partea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, preacucernicul părinte Consilier Cristi Gavrilă, Sectorul Adiministrativ Bisericesc.

După ce a fost cântată rugăciunea Binecuvântat eşti Hristoase Dumnezeul nostru…, preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu, Protopop de Feteşti, a comunicat preoţilor adresele pe fiecare sector în parte primite de la Centrul Eparhial.

Preacucernicul părinte Marian Pătărlăgeanu a adus la cunoştinţă tuturor stadiul lucrărilor de la noul Sediul al Protopopiatului Feteşti şi s-au punctat aspectele şi pregătirile ce trebuie urmate până la data de 30 noiembrie 2013 când va avea loc Sfinţirea acestuia.

Preacucernicul Părinte Consilier Cristi Gavrilă a adus lămuriri legate de adresele de la Centrul Eparhial pentru o mai bună implementare a acestora în teren.

În cadrul Şedinţei a fost prezentat Albumul-Monografie al Protopopiatului Feteşti, lucrare închinată împlinirii celor 20 de ani de la întemeierea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

Şedinţa administrativă s-a încheiat cu rugăciunea Cuvine-se cu Adevărat.