Articole

28 septembrie 2012- Seminar de informare pentru preoți

02 Oct 2012
07:19
“Asistenţa socială în B.O.R. în contextul unui nou cadru legislativ în domeniul social”

Vineri, 28 septembrie 2012, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Sectorul Social – Misionar, coordonator al activităţilor sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor în colaborare cu Biroul de Asistenţă Socială al Protopopiatului Slobozia, a organizat cel de-al doilea seminar de informare pentru preoţi cu tema “Asistenţa socială în B.O.R. în contextul unui nou cadru legislativ în domeniul social”, locul desfășurării fiind în Centrul Socio-Cultural “Episcopul Damaschin”.

Agenda de lucru a fost formată din 7 sesiuni, pe parcursul cărora au fost evidențiate, analizate și aprofundate, diferite probleme de ordin social apărute în cadrul parohiilor din cuprinsul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, fiind prezentate de către participanți și anumite soluții practice în ceea ce privește implementarea activităților sociale.

La sfârşitul întâlnirii, toate temele propuse au fost apreciate ca fiind relevante pentru activitatea desfășurată la nivelul parohiilor.