Articole

GOOGLE marchează eronat biserici din Episcopia Sloboziei și Călărașilor ca fiind „temporar închise”

12 Aug 2020
11:48

Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu a prezidat ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, care s-a desfășurat în sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial în ziua miercuri, 12 august 2020.


În urma unei cercetări amănunțite Sectorul Mass-Media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a descoperit pe serviciul Google Maps (Hărți) că aproape 90 de parohii apar marcate ca „temporar închise”.

Membrii Permanenței Consiliului Eparhial au aprobat strategii practice pentru corecția acestor erori legate prezența parohiilor în serviciul Google Maps.


S-a arhiereasca binecuvântare preotului paroh de la Parohia Bordușelu, din cadrul Protopopiatului Slobozia, pentru realizarea unei pagini de Facebook, cu scopul de a promova activitatea desfășurată în parohie.


Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale și mănăstirilor din cadrul Eparhiei.


Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.