Articole

Campania Bucuria de a fi împreună – 2019 în Protopopiatul Lehliu

07 Sep 2019
14:19

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, în colaborare cu Asociaţia Socio – Culturală Matei Basarab şi Protopopiatul Lehliu, a organizat, vineri, 6 septembrie 2019, cea de a patra acţiune din cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună – 2019, cu scopul de a sprijini familiile care au copii cu dizabilităţi din 7 parohii aflate în mediul rural din judeţul Călăraşi.

Astfel, au fost organizate întâlniri cu  familiile a 24 de copii cu dizabilităţi din parohiile: Dragoş Vodă, Dâlga  Sat, Înfrăţirea, Răzvani, Nucetu, Lupşanu şi Radu - Vodă.

Copiii prezenţi au primit pachete cu alimente de bază, dulciuri, jucării şi rechizite şcolare în valoare de 7.210 lei

Acţiunea desfăşurată  s-a bucurat de implicarea tuturor parohiilor din Protopopiatul Lehliu, atât prin slujitori şi lucrători, cât şi prin enoriaşi, care au reuşit să identifice resursele necesare destinate acestei iniţiative.

În anul 2019, cele patru acţiuni derulate de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor în cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună – 2019, au sprijinit din punct de vedere material 101 de familii care au copii cu dizabilităţi din 24 de comunităţi parohiale.